Rólunk

plea

Vállalkozásunk Cipőklinika néven 1988-ban családi vállalkozásként jött létre Budapest IV. kerületében, azon belül a Káposztásmegyer I. lakótelepen. Kezdetben cipőjavítással és az ehhez kapcsolódó kiegészítő termékek értékesítésével foglalkoztunk, és elsősorban az üzlethelyiségünk közelében élők szolgálatában tevékenykedtünk.

Független szakértői vélemény készítése

A multinacionális cégek megjelenését követően, a lábbelik választékának bővülésével mi is követtük a piaci szereplők (forgalmazók és vásárlók) igényeit. 2004-tól, változatlanul a IV. kerületi telephelyen, a cipőipari termékek minőségellenőrözését is végezzük, a legmagasabb szakmai színvonalon, szakmai tapasztalattal, megbízható, ügyfélorientált hozzáállással.

Később, 1995-től kezdődően a vásárlói igényekhez igazodva kulcsmásolással, gravírozással és tágabb kiskereskedelmi tevékenység bevezetésével, sportcipők, talpbélések, kulcsjelölő kellékek értékesítésével bővítettük szolgáltatásunk körét. Ismertségünk megnőtt, már nem csak a káposztásmegyeri és környező lakosság keresett fel bennünket, hanem egyre távolabbról, az egész fővárosból és vonzáskörzetéből, valamint vidékről is sok munkánk érkezett egyedi cipőjavítási kínálatunk nyomán. Tevékenységünk fokozatosan kiterjedt a kis- és nagykereskedelmi forgalomban kapható cipőipari termékek szavatossági javítására és MBT cipők javítására is.

Cégünk később korlátolt felelősségű társaságként működött tovább. Ekkortól – a javítási tevékenység megtartása mellett – bővítettük profilunkat, és cipőreklamációs, szavatossági ügyekben szakértői feladatot végzünk, mint független szakértő vállalkozás. A fentieken kívül szaktanácsadást, valamint textilipari és kiegészítő termékek minőségellenőrözési szakértését is ellátjuk. 2017 januárjában üzletünk költözése vált szükségessé, a IV. kerület káposztásmegyeri ismertséget nem kívánva feladni, a Lóverseny tér túloldalára költöztünk, ahol már Külső Szilágyi út 12. cím alatt és Cipőkontroll Plusz Kft. néven vagyunk megtalálhatóak.

A szavatossággal kapcsolatos tudnivalókat a 19/2014. (IV.29.) NGM. rendelet szabályozza. Szakértői munkánkat e rendelettel összhangban, a Cégbíróságon hivatalosan bejegyzett tevékenységünk alapján és a szakértői névjegyzékben szereplő szakértő közreműködésével végezzük. Képzett szakmai háttérrel, függetlenül, elsődlegesen a szakmai valamint jogi szempontok alapján.

A javítási tevékenységünk is kiterjed szinte minden márkára, modellre, technológiára. A hagyományos feladatokon túl vállaljuk MBT lábbelik szenzor- és talpcseréjét készített anyagból, kéregbélés- és gyöngyvászon cserét, fedőtalpbélés cserét, gépi és kézi varrást, cipzár cserét, tágítást és szűkítést, gyermek lábbelik korrekciós javítását (szupinálás), táskajavítást és egyéb kreatív munkákat.

GDPR – Adatkezelési tájékoztatás

adatkezelesi_tajekoztato_cipőkontroll_plusz

asd5hgfhf
daad2v
WordPress Themes