Bevizsgálás menete

Amennyiben termék bevizsgálásával bíz meg bennünket, az alábbiak szerint teheti meg.

BEVIZSGÁLÁS ELENGEDHETETLEN FELTÉTELEI

  1.  Termék átadása személyesen, postai úton vagy futárral. Cipőkontroll Plusz Kft. 1048 Budapest, Külső Szilágyi út 12.
  2. A szakvélemény elkészítéséhez mindenképp szükséges a termék mellett a boltban kapott jegyzőkönyvet is csatolni!
  3. Egy éven túl vásárolt termék esetén a megbízással egy időben a szakértői díj megfizetése. A szakvélemény készítésének folyamata azt követően indul, amint a díj cégünkhöz beérkezik.

Fizetés módja

Szakértői árakról, kérjük, elérhetőségünk egyikén tájékozódni szíveskedjen. (Amennyiben személyesen hozza el a bevizsgálandó terméket, a szakértés elkészítésének díja a helyszínen készpénzben vagy bankkártyával fizethető.) Postai feladás esetén a szakértés díját átutalással vagy postai rózsaszín csekken szükséges a lábbelivel egy időben feladni. A visszaigazoló szelvényt kérjük, őrizze meg, emellett javasolunk telefonos elérhetőséget is megadni!

Elkészítési idő

Vállalási határidőnket – az éppen aktuális munkamennyiségünket figyelembe véve – mindenkor igyekszünk a lehető legszűkebbre venni, és azon vagyunk, hogy mindinkább megfeleljünk partnereink egyedi kéréseinek.

Termék visszaküldése

Vizsgálat után a terméket a szakvéleménnyel, számlával együtt a megadott címre visszapostázzuk, (vagy az előre megbeszélt naptól, nyitva tartási időben személyesen átvehető a Cipőkontroll Plusz Kft. telephelyén).

WordPress Themes