Használati tanácsok

Jó tanácsok

Már a vásárlás előtt fontos eldönteni, milyen célra, milyen körülmények között, milyen talajon és időjárási körülmények között kívánja használni a lábbelit, és ezeknek a céloknak leginkább megfelelő anyagú, kialakítású, minőségű terméket érdemes vásárolni.

Ügyeljen arra, hogy egy modell kiválasztásakor az Ön lábának legmegfelelőbb típust válassza, mivel a lábbelik általános kialakításúak, nem tudják követni minden egyes lábsajátosság egyedi jellemzőit. Fontos, hogy több típust felpróbáljon, kikérje az eladók szakmai tanácsát, és kihasználja azt a lehetőséget, hogy a boltban kipróbálhatja, sétálhat a cipőben, megállapítva, hogy az mennyire lesz kényelmes hosszabb távon.

A tudatos vásárlással sok kellemetlenséget tud megspórolni önmagának!

A vásárláskor ellenőrizze, megkapta-e a vásárlói tájékoztatót, amennyiben nem, kérje el az eladótól! Használat előtt minden esetben olvassa el az általános vásárlói tájékoztatót, és a szerint használja, kezelje, ápolja a lábbelit!

Amennyiben ezeket a szempontokat nem veszi figyelembe, a lábbeli anyagának, formájának, színének idő előtti elhasználódása következhet be, és ezekben az esetekben szavatossági igényével sem tud élni.

WordPress Themes