Cipőápoló-szerek

Választékunk minőségi ápolószerekből, kiegészítőkből:

Tacco talpbetétek a láb kényeleméért

Cipőfűzők

Cipőfények

Cipőápolók

Cipőkrémek

Sámfák

TACCO talpbetéteink:

Pedibus Silver and Sport:

Ezüst szállal szőtt, aktív szenes és frottír felsőrészű, haránt- és lúdtalpemeléses, tehermentesítő sarokpárnával ellátott gyógytalpbetét.

Ocean:

Hosszan és mezítláb is használható talpbetét, hurkolt 100% pamut-frottír felsőrésszel és légáteresztő RelaxFlex rugalmas, kényelmi funkcióval. Az aktív szén réteg megelőzi a lábszag kialakulását.

Corky:

Szendvics-szerkezetű, hosszú lúdtalp- és harántemelős gyógytalpbetét, EVA felsőrészből és rugalmas parafa alsórészből, peremes sarokággyal. Extra súllyal is terhelhető. Garantálja a magas komfortérzetet és a kényelmes járást.

Pedibus Delux:

Valódi bőr felsőrészből, aktívszenet tartalmazó, puha latex alsó rétegből készült izzadásgátló talpbetét. Egész napos komfortot és higiéniát biztosít a lábnak. Használatával meghosszabbítja cipőjének élettartamát.

Pedibus Active:

Vászon felsőrészből és aktívszén alsórészből készült, jól szellőző, izzadásgátló talpbetét. Az akítvszén réteg semlegesíti a kellemetlen lábszagot, puhasága csökkenti a bőrkeményedés kialakulását és tehermentesíti az ízületeket. Méretre vágható. 30 fokon mosható.

Player:

Mindenféle sportcipőben alkalmazható. A textil járófelület az izzadtságot jól felszívja, az alsórésze rugalmasságot biztosító hab. Peremes sarokággyal kialakított, légáteresztő talpbetét.

Ped Leather:

Kétrétegű valódi bőr felsőrésszel, légpárnás latex alsórésszel. Használata megelőzi a bőrkeményedés kialakulását.

Pedibus fix sarokemelő:

Sarokemelő párna latex habból, valódi bőr felső- és öntapadós alsórész. Rugalmassága tehermentesíti az ízületeket járás és állás közben is. Félpárként használva az eltérő lábhosszúságot korrigálja.

Pedibus fixmed sarokemelő, kivehető sarokággyal:

Sarokemelő sarokággyal latex habból, valódi bőr felsőrész és öntapadós alsórész. Tehermentesíti a gerincoszlopot, enyhíti az ízületi és a sarokcsontkinövés okozta fájdalmakat. Ajánlott növekvő vagy meglévő sarokcsont kinövés esetén. Félpárként használva az eltérő lábhosszúságot korrigálja.

Alu-Star:

Háromrétegű termo talpbetét, szigetelő alufólia alsó- és gyapjú felsőrésszel. Gyermek méretben is kapható.

Ped Wool:

100% birka szőrme felsőrész, puha latex habon. Ajánljuk csizmákba és bakancsokba is. Viselése megóv a felfázástól.

Szívesen segítjük tanácsainkkal a cipők mindennapos karbantartásával és szakszerű kezelésével kapcsolatban.

Egy lábbeli tudatos kiválasztásával és helyes, gondos ápolásával sok kellemetlenséget tud megspórolni önmagának.
WordPress Themes