Gyermekcipő szupinálás

Ha a gyermek bokája befelé dől, akkor a cipő sarokrészére a cipészkolléga egy döntött éket helyez a cipő talpára és vagy a sarokrészre, cél hogy a gyermek sarka és lábszárcsontja párhozamossá váljon.

Ezáltal megelőzhető a lábboltozat süllyedés, gerinc- és szalagproblémák.
Fontos! Lábbelik szupinálása előtt mindenképpen ortopédorvost kell felkeresni, aki vizsgálat után megállapítja, a láb kívánatostól való eltérését és orvosi lelet formájában felírja az emelés megfelelő mértékét.

Szupinálandó lábbeliknél javasolt erős kéreggel készített lábbelit vásárolni, de léteznek már olyan forgalmazó cégek, akik kész szupinált lábbeliket gyártanak.

Gyermekcipő szupinálás előtt

Gyermekcipő szupinálás után

MIÉRT MINKET VÁLASSZON

Szakértelem

Több mint 30 éve magas szakképzett munkatársainkkal magas szakmai színvonalon végezzük munkánkat, melyre garanciát vállalunk.

Problémamegoldás

Minden esetben professzionális anyaggal dolgozunk, elébe megyünk a problémáknak, optimális megoldást javasolunk, és a speciális feladatokat is igyekszünk megoldani a lehető legrövidebb határidővel.

Minőség

Áraink arányban állnak magas szakmai színvonalú munkánkkal, az általunk használt minőségi anyagokkal, technológiákkal és gépekkel.