TALPBETÉTEK

A komfortos cipőviselés érdekében, valamint a láb-, gerincfájdalom enyhítésére különböző típusú
kényelmi, szezonális és gyógytalpbetéteket, sarokemelőket kínálunk.

Felnőtt gyógytalpbetétek

Megfelelő lábtartást biztosítanak a szendvics szerkezetnek köszönhetően, így korrigálva a rossz testtartást. A talpbetét harántemelő párnája megemeli a harántboltozatot, így leveszi a terhelést a harántcsontozatról. A helyes testtartás csökkentheti a derék- és hátfájdalmakat, elősegítve a kényelmes járást és komfortérzetet.

Gyermek gyógytalpbetétek

Lúdtalpas, befelé dőlő bokájú gyerekek részére készültek. Viselésük helyes láb- és gerinctartást, illetve magas komfortérzetet biztosít. Használatukkal megelőzhetőek a szalagok sérülései.

Géles talpbetétek

Rugalmasságuk miatt tehermentesítik a hátgerincet, az izmokat és az ízületeket, illetve a csontozatunkra kifejtett erősebb ütést tompítják. Sportoláshoz is kiválóan alkalmasak. Különbözőn méretben kaphatóak.

Sport talpbetétek

Ultrakönnyű, légáteresztő sporttalpbetétek, melyek párnázottságuk miatt tökéletes komfortérzetet biztosítanak.

Emelés nélküli, higiéniás talpbetétek

Puhaságot biztosító, rugalmas talpbetétek különböző anyagösszetételben. Pamut, frottír anyagösszetétel a kiváló nedvszívó képességért, puha latex, légpárnás, illatosított, méretre vágható, aktív szenes talpbetétek a jó szellőzésért, növényi cserzésű, juhbőr talpbetétek a tökéletes komfortért.

Memóriahabos talpbetétek

Emlékezőhab középréteggel rendelkeznek, amely hozzájárul a puha, könnyed járáshoz. Kipárnázzák a talp azon részeit, amelyekre járás közben nyomás nehezedik. 

Ezüst-ionos talpbetétek

Az újdonságnak számító talpbetét ezüst-ion bevonata megelőzi a nyirkosság kialakulását a cipő belsejében, frissen tartja a lábat, páratlan antibakteriális hatást biztosít. Ezzel a talpbetéttel a cipőnk szag- és baktériummentes marad.

Gyerek talpbetétek

Jó légáteresztést biztosító, puha, jó nedvszívó képességű, valamint aktívszenes talpbetétek gyerekeknek. Télre magas minőségű meleg filctalpbetétek különböző méretekben és méretre vágható kivitelben.

Nyári talpbetétek

A több rétegű, különböző anyagösszetételű betét szagtalanít, légpárnás, puha, és kényelmes viseletet nyújt a nyári lábbelikbe, amikbe így akár mezítláb is belebújhat.

Téli talpbetétek

Alufóliás, meleg, szövet járófelületű vagy a kiváló minőségű, meleg filctalpbetétek biztos szigetélést és tökéletes védelmet biztosítanak a hideg ellen.