Cipőjavítás

Munkatársaink igényessége és több évtizedes szakmai tapasztalata, illetve hagyományos és a legkorszerűbb eszközeink garanciát nyújtanak arra, hogy cipőjét a lehető legjobb minőségben kapja tőlünk vissza. 

A teljesség igénye nélkül elvégzünk talpalást, sarkalást, tágítást, sarokerősítést, sarokmagasítást, spiccelést, sarokemelést (szupinálás), ragasztást (tr, pu), cipőfelújítást, cipzárcserét, sportcipők kéregbélés cseréjét, gyöngyvászoncserét, fejrészek rejtett varrását, szűkítést, tágítást, kézi varrást, szegecs pótlást, tépőzár javítást.

A cipők minél hosszabb élettartamának biztosítása érdekében olyan kiegészítőket kínálunk, amelyek az ápoláshoz és a szakszerű karbantartáshoz elengedhetetlenül szükségesek.

Táskajavítás

Cipészmestereink nagy szakértelemmel, igényes és kreatív megoldásokkal javítanak ridikült, utazótáskát, iskolatáskát, övtáskát, hátizsákot vagy pénztárcát.

Tevékenységük kiterjed a következőkre: táskafül csere, javítás, méretre igazítás, táskapánt rövidítése, állíthatóvá tétele, varrás, tűzés, stoppolás, cipzárjavítás vagy csere, bélésjavítás, tépőzárcsere, karabinerek és csatok cseréje, rigli, patent, nitszeg felhelyezése, lyukasztás.

Jó tudni! Amennyiben személyesen nem tud minket felkeresni, úgy a javítást postai úton is lebonyolítjuk.

MIÉRT MINKET VÁLASSZON

Szakértelem

Több mint 30 éve magas szakképzett munkatársainkkal magas szakmai színvonalon végezzük munkánkat, melyre garanciát vállalunk.

Problémamegoldás

Minden esetben professzionális anyaggal dolgozunk, elébe megyünk a problémáknak, optimális megoldást javasolunk, és a speciális feladatokat is igyekszünk megoldani a lehető legrövidebb határidővel.

Minőség

Áraink arányban állnak magas szakmai színvonalú munkánkkal, az általunk használt minőségi anyagokkal, technológiákkal és gépekkel.