Immobiliseres kulcsok másolása

Immobiliseres kulcsok esetében gyári indításgátló kerül beszerelésre az autóba, amely védelmet jelent az autólopások ellen.

A gyártók az autókulcs fejébe egy chipet helyeznek el, amit egy speciális kódolvasó műszerrel lehet kimásolni. Vannak olyan autótípusok amelyek esetében elegendő a chipet másolni, de léteznek olyanok modellek, amelyeknél a plusz védelem érdekében még az autóra is rá kell tanítani.
Kollégáink nagy szakértelemmel és gyakorlattal rendelkeznek ezen speciális műveletek elvégzésében.

Bicskakulcs-másolás

Autótulajdonosok körében népszerűek a bicskakulcs változatok. Ezek olyan kulcsok, ahol a kulcsszár nem fixen rögzül a műanyag kulcsházhoz, hanem egy rugó és gomb használatával lehet a kulcsszárat a műanyagházfejbe ki és behajtani.

Praktikus megoldás, hisz mind a táskában, mind a kabát- és nadrágzsebben kevés helyet foglal. Ha megsérült a bicskakulcs házfeje vagy a nyomógombok már nem működnek, érdemes minket felkeresni, hogy újra használható kulcsot kapjon.

Autótulajdonosok körében népszerűek a bicskakulcs változatok. Ezek olyan kulcsok, ahol a kulcsszár nem fixen rögzül a műanyag kulcsházhoz, hanem egy rugó és gomb használatával lehet a kulcsszárat a műanyagházfejbe ki és behajtani. Praktikus megoldás, hisz mind a táskában, mind a kabát- és nadrágzsebben kevés helyet foglal. Ha megsérült a bicskakulcs házfeje vagy a nyomógombok már nem működnek, érdemes minket felkeresni, hogy újra használható kulcsot kapjon.

Autó távirányító javítása, elemcsere

Ha nem működik a távirányító, akkor vagy a kulcs elektronikájában keresendő a hiba, vagy lemerült az elem, és azt szükséges cserélni.
Elektronikai probléma esetén érdemes kollegánknak felmérni a hibát, gyakran megtaláljuk a probléma forrását, így elkerülhető a komplett másolás.
Sokan azt gondolják, hogy az elemcsere egyszerű eljárás.

Mindenképpen érdemes az elemcserét szakemberre bízni, aki jó minőségű, tartós elemeket, megfelelő szerszámokkal és a helyes műveleti sorrendet betartva végzi el ezt a folyamatot, hogy hosszú ideig biztonságban érezzük magunkat.