MBT cipők

Cégünk vállalja MBT cipők javítását, valamint szakértői bevizsgálását. Készítünk szenzor- és talpcserét épített, után-gyártott anyagból, kéregbélés- és talpbéléscserét, varrásokat, ragasztásokat és egyéb kreatív munkákat.

Kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek az MBT cipők javításának területén is, legyen hozzánk bizalommal!

A szenzor- és talpcserére 6 hónap garanciát vállalunk! A javítás ára felől, kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken!

Ha ön személyesen nem tudja elhozni javításra MBT lábbelijét, akkor postai úton is elküldheti hozzánk. Javítás után – térítés ellenében – a megadott címre visszajuttatjuk.

MBT cipő javítással kapcsolatban érdeklődjön az alábbi telefonszámon. Tel: 06-1-230-9072 E-mail: cipoklinika@t-online.hucipokontroll@cipokontroll.hu

Ajánlott MBT forgalmazó Partnerünk:

Magyarországon 2006 óta van jelen az MBT terápiás lábbeli. A cég célja, hogy azok a használók, akik évek óta járnak már MBT-ben, továbbra is biztosítsák a lehetőséget új, eredeti modellek vásárlására. Az alábbi elérhetőségen MBT lábbeli vásárlására van lehetőség, míg azok esetleges javítására, leadására a Cipőkontroll Plusz Kft. telephelyén lehetséges.

Legjobb minőség – Kiváló vevőszolgálat – Csakis eredeti termék biztos forrásból, garanciával

Kálvin tértől 100 méterre az Üllői út 5. sz alatt várja látogatóikat. Amennyiben személyesen szeretné az MBT-t felpróbálni, válassza partnerüzletüket Budapesten az Üllői út 5 szám alatt. Telefonszám: +36-1-426-7706; +36-30-813-1909

Elkészült MBT szenzorcserék

WordPress Themes