TALPBETÉTEK

A komfortos cipőviselés érdekében, valamint a láb-, gerincfájdalom enyhítésére különböző típusú kényelmi, szezonális és gyógytalpbetéteket, sarokemelőket kínálunk.

GYÓGYTALPBETÉTEK

Felnőtt gyógytalpbetétek: Megfelelő lábtartást biztosítanak a szendvics szerkezetnek köszönhetően, így korrigálva a rossz testtartást. A talpbetét harántemelő párnája megemeli a harántboltozatot, így leveszi a terhelést a harántcsontozatról. A helyes testtartás csökkentheti a derék- és hátfájdalmakat, elősegítve a kényelmes járást és komfortérzetet.

Gyerek gyógytalpbetétek: Lúdtalpas, befelé dőlő bokájú gyerekek részére készültek. Viselésük helyes láb- és gerinctartást, illetve magas komfortérzetet biztosít. Használatukkal megelőzhetőek a szalagok sérülései.

KÉNYELMI TALPBETÉTEK

Géles talpbetétek: rugalmasságuk miatt tehermentesítik a hátgerincet, az izmokat és az ízületeket, illetve a csontozatunkra kifejtett erősebb ütést tompítják. Sportoláshoz is kiválóan alkalmasak. Különbözőn méretben kaphatóak.

Sporttalpbetétek: ultrakönnyű, légáteresztő sporttalpbetétek, melyek párnázottságuk miatt tökéletes komfortérzetet biztosítanak.

Memóriahabos talpbetétek: emlékezőhab középréteggel rendelkeznek, amely hozzájárul a puha, könnyed járáshoz. Kipárnázzák a talp azon részeit, amelyekre járás közben nyomás nehezedik.

Emelés nélküli, higiéniás talpbetétek: puhaságot biztosító, rugalmas talpbetétek különböző anyagösszetételben kaphatóak.

  • a pamut, frottír anyagösszetétel kiváló nedvszívó képessége miatt ajánlott,
  • a puha latex, légpárnás, aktív szenes talpbetétek jó szellőző tulajdonságuk miatt javasoltak
  • a növényi cserzésű, juhbőr talpbetétek tökéletes komfortot biztosítanak
  • a vékony, higiéniás, aktív szenes talpbetétek kellemesen illatosítottak, méretre vághatóak.

Ezüst-ionos talpbetétek: Az újdonságnak számító talpbetét ezüst-ion bevonata megelőzi a nyirkosság kialakulását a cipő belsejében, frissen tartja a lábat, páratlan antibakteriális hatást biztosít. Ezzel a talpbetéttel a cipőnk szag- és baktériummentes marad.

Gyerek talpbetétek:

  • jó légáteresztést biztosító, puha, jó nedvszívó képességű, valamint aktívszenes talpbetétek.
  • télre ajánlunk magas minőségű meleg filctalpbetéteket különböző méretekben, valamint méretre vágható kivitelben.

SZEZONÁLIS TALPBETÉTEK

Nyári talpbetétek: A több rétegű, különböző anyagösszetételű betét szagtalanít, légpárnás, puha, és kényelmes viseletet nyújt a nyári lábbelikbe, amikbe így akár mezítláb is belebújhat.

 Téli talpbetétek

  • az alufóliás, meleg, szövet járófelülettel kialakított talpbetét biztos szigetélést nyújt
  • a kiváló minőségű, meleg filctalpbetétek tökéletes védelmet biztosítanak a hideg ellen