A Cipőkontroll képviseletében a pac shoes is kiállítóként vesz részt a Sneakerness Fesztiválon. Gyertek el és találkozzatok velünk is az egyedülálló programon november 11-12 közözz a Millenárison!

Cégünk, mint a cipős szakma képviselője – a szakértés és javítás területén – lesz jelen a rendezvényen, emellett sneaker cipők széles választékával is készülünk! Kérdésekkel fordulhattok hozzánk a helyszínen, keressetek minket a pac_shoes standján.

A rendezvényről:
Párizs, Amszterdam, Milánó, London és Zürich után 2023. november 11-12-én először kerül megrendezésre Budapesten, a Millenárison a Sneakerness, Európa vezető Sneaker eseménye, színes programokkal teli sneaker és streetwear vására.

Nézd meg testközelből a legújabb modelleket, szerezz be magadnak egy „steal“-t, tehát piaci ár alatti értékben eladó sneakert a sok ezer kiállított sportcipőből. Találkozz a nemzetközi sneakerkultúra személyiségeivel, vagy kedvenc magyar rappereddel.

Gyere akkor is, ha csak a cipőket nézegetnél, megnéznél élőben egy rap battle-t vagy kosaraznál egyet ebben a különleges hangulatú két napban. Különleges shopok és nyereményjátékok is várnak a helyszínen.

További információk: https://oneticket.hu/sneakerness-budapest-2023

Egy kis ízelítő! Nézz bele a tavalyi milánói esemény videójába! https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=53O7dW8hPy0